Notice: Undefined index: lang in /opt/lampp/htdocs/cdi/language.php on line 3
METODOLOGIE - Studii de caz, îmbunătăţire a performanţei
Notice: Undefined variable: META_ROBOTS in /opt/lampp/htdocs/cdi/header.php on line 12


METODOLOGIE

Metodologia noastră de training are ca obiectiv înţelegerea şi adresarea structurată a competenţelor pe care participanţii trebuie să le dobândească. Alături de conceptele teoretice şi cele mai bune practici internaţionale, aceasta cuprinde:
Studii de caz - în timpul cursului participanţii sunt implicaţi în rezolvarea unor cazuri practice, inspirate din realitate, special create pentru a-i determina să găsească soluţii comparabile cu cele ale problemelor lor curente, problemele identificate în evaluarea prealabilă a nevoilor de training.
Învăţare experenţială - implicăm participanţii în sesiuni cu pronunţat caracter interactiv, lipsite de riscuri şi care crează o atmosferă placută de învăţare, menită să stimuleze trecerea cu uşurinţă de la teorie la practică.
Simulări şi jocuri de rol - sunt create prin exerciţii în mai multe etape, ele dau posibilitatea experimentării procesului de schimbare necesar îmbunătăţirii activităţii organizaţiei. Fiecare participant va putea formula propriul său “plan de acţiune” pentru aplicarea cunoştinţelor dobândite la curs.

Ne fundamentam soluţiile de îmbunătăţire a performanţei pe instrumente manager stiintifice, ale validate internaţional, cu rezultate remarcabile în toată lumea.

Corporate Dynamics este partener strategic al Behavioural Science System pentru utilizarea MomentumCPI şi centru autorizat de acreditare a consultanţilor interesaţi de utilizarea setului de instrumente MomentumCPI în România şi Europa de Est.