Notice: Undefined index: lang in /opt/lampp/htdocs/cdi/language.php on line 3
CARIERĂ - recrutare, selectie
Notice: Undefined variable: META_ROBOTS in /opt/lampp/htdocs/cdi/header.php on line 12


CARIERĂ

CADRUL DE REFERINŢĂ. Sunt multe titulaturi pe care lumea corporatista le generează în încercarea ei de a atrage şi păstra cele mai bune talente şi cei mai productivi angajaţi. Indiferent de titulatură, ceea ce contează cu adevărat este să reuşeşti să fii omul potrivit la locul potrivit. Totul începe cu tine şi cu armonia ta interioară, urmează apoi competenţa ta profesională şi respectul pentru lucrul bine făcut, echipa şi clienţii pentru care lucrezi. Recompensăm rezultatele şi te sprijinim să atingi cel mai înalt nivel al performanţei de care eşti capabil.

CULTURA NOASTRĂ. Oamenii din cultura Corporate Dynamics preţuiesc onestitatea şi curajul de a fi o persoană "autentică", deschisă la schimbare şi interesată de performanţă. Cuvinte cheie: comunicare, diversitate, responsabilitate, atenţie la detalii, încredere, evoluţie, noncoformism, responsabilitate şi asumare, pro-activitate. Decizia ta de a face în viaţă ce îţi place cu adevărat, se poate completa cu mediul nostru de lucru relaxat şi prietenos, în care te provocăm să îţi începi ziua de lucru aşa cum îţi dorim să o şi termini: cu zâmbetul pe buze.

RECRUTARE şi SELECŢIE. Procesul începe cu răspunsul tău la patru seturi de întrebări:
INFORMARE: cine este Corporate Dynamics, cu ce se ocupă şi de ce?
INTROSPECŢIE: cine sunt, ce vreau cu adevărat, ce pot face cu talent în aceasta companie?
CONTRIBUŢIE: cum pot contribui la succesul companiei astfel încât şi compania să contribuie la succesul meu? unde mă pot integra cu responsabilitate şi maximum de rezultate?
RECOMPENSĂ: care este raportul corect dintre performanţa mea şi recompensa dorită?

Dacă ştii răspunsurile la aceste întrebări şi îţi doreşti să te alături echipei Corporate Dynamics, aplică la: